Temporada Morabanc
Venda d'entrades

Historic de temporades

Abans del teló

LOUNGE BAR

Presentació


Tothom coincideix a assenyalar que la Temporada de Música i Dansa d’Andorra la Vella MoraBanc és una mostra artística eclèctica i sorprenent destinada i pensada per a tots els gustos i preferències. Un mosaic per on hi desfilen músics i ballarins de diferents estils i diverses procedències amb un ventall de propostes artístiques de primer nivell internacional: orquestres, solistes i companyies de dansa amb produccions que trepitgen els escenaris més importants del món.

Per a 2017, el cartell previst no decebrà ningú; ans al contrari, el programa amalgamarà, com de costum, la música i la dansa clàssica amb el pop-rock i la lírica amb el tango argentí.

La primera de les cites tindrà lloc el divendres 24 de febrer amb un dels pianistes més aclamats del moment, el francès Alexandre Tharaud, qui oferirà un recital amb obres de Beethoven, Schubert i Rachmaninoff.

La segona, que serà el 3 de març, la dediquem al ballet a càrrec d’un grup que, sense renunciar a la disciplina del ballet clàssic, s’anuncia com The Bad Boys amb una proposta transgressora: Rock de Ballet. Tot escoltant famoses bandes musicals de rock, els set ballarins de la companyia nord-americana ompliran l’escenari del Centre de Congressos d’una vitalitat trepidant.

El 17 de març tindrem l’excepcional mezzosoprano italiana Cecilia Bartoli, una de les estrelles indiscutibles de la lírica actual. Una gran gala en què escoltarem una prodigiosa veu capaç de cantar com ningú els passatges més virtuosístics que han escrit operistes com Haendel, Vivaldi, Mozart o Rossini. En aquesta ocasió ho farà acompanyada al piano pel també italià Sergio Ciomei.

Ja en el mes d’abril, concretament el dia 28, gaudirem d’un espectacle de Broadway, Forever Tango, un colossal mostrari dels millors tangos interpretats per argentins que han viscut el tango des de ben petits. Passats pel sedàs del món dels musicals de la gran artèria musical de Nova York, Forever Tango ens transportarà a l’univers dels grans autors de tango, entre els quals es troba Astor Piazzolla.

I per acabar la Temporada, el dia 12 de maig desembarcarà a Andorra un dels referents del pop dels nostres dies, el nord-americà Rufus Wainwright. Assegut al piano o senzillament amb la seva guitarra, aquest admirat cantautor, a qui perseguíem des de fa molt temps, ens oferirà part del seu personalíssim repertori que l’ha fet famós arreu dels cinc continents.

Josep Maria Escribano


Josep Maria Escribano Casaldàliga

Director Artístic de La Temporada de Música i Dansa d'Andorra la Vella