Temporada Morabanc
Venda d'entrades

Historic de temporades

Abans del teló

LOUNGE BAR

Presentació


Arribem a la 25a edició d’una proposta cultural de primer nivell internacional que es va iniciar el dissabte 8 d’octubre de 1994 amb una extraordinària actuació de la violinista Silvia Marcovici i el pianista Pascal Rogé.

L’èxit de la primera Temporada, que va abraçar part del 1994 i part del 1995, es convertiria en la fórmula que passaria a substituir quatre festivals anteriors. El model de Temporada s’imposava per voluntat del nostre públic, que preferia espaiar més les actuacions.

En aquestes Noces d’Argent del 2019 havíem de ser artísticament ambiciosos i presentar quatre propostes contrastades que incloguessin els diferents gèneres i estils que hem anat conreant en el decurs d’aquests 25 anys.

Començarem amb un escollit i selecte grup de músics d’una de les orquestres simfòniques més importants d’Europa, com és la Royal Concertgebouw d’Amsterdam, amb un exquisit i delicadíssim repertori que ens han deixat triar.

Setmanes més tard tindrem la presència d’una de les veus de la lírica més aclamades del moment, com és la del baríton gal·lès Bryn Terfel, i dies més tard gaudirem del jazz amb un dels grans protagonistes de la història d’aquest univers sonor tan estimat a casa nostra.

I per acomiadar la Temporada del 2019, ho farem amb una cita obligada de dansa amb una de les millors companyies de ballet de l’actualitat. Serà una gran gala d’estrelles del Ballet de l’Òpera de París, amb un repertori especial que estan preparant especialment per a nosaltres, per celebrar plegats aquestes entranyables Noces d’Argent.

Josep Maria Escribano


Josep Maria Escribano Casaldàliga

Director Artístic de La Temporada de Música i Dansa d'Andorra la Vella